CCA

grafénvédelem.hu

KERÁMIA- ÉS GRAFÉN BEVONAT TELEPÍTŐ SZOLGÁLTATÓK OLDALA

Kerámia Mátrix Bevonat

A kerámiabevonat definíció szerint egy olyan eljárás, amely belső és külső felületek védelmére szolgálja az apróbb karcolásoktól és szennyeződésektől. Elsősorban szilícium-dioxidból és titán-dioxidból áll, ez a két anyag együtt kovalens kötést képez, amely egy víztaszító hatással rendelkező pajzsot képez a jármű felszínén.

Több mítosz és félreértés is kering az eljárással kapcsolatban – például az, hogy kerámiabevonat megvédi az autót a konkrét felgyújtástól. Ez közel sem igaz, viszont ennek ellenére még így is gyönyörű eredményeket lehet vele elérni.

Az ártalmas UV sugárzástól az autó fényezése hajlamos lehet elszíneződni, halványodni illetve fakulni. Ezt a veszélyt a kerámia bevonat hosszú időre elhárítja, így nem kell amiatt aggódnod, hogy az UV sugárzás kárt tesz az autód festésében.

A kerámia bevonat természeténél fogva rendkívüli vízlepergető hatással rendelkezik, ezáltal jelentősen megkönnyíti a tisztítás folyamatát. Ezen kívül jobban védi az autód a maró hatású szennyeződésektől is: bogár maradvány, madár ürülék, stb. Ezek a szennyeződések ha sokáig maradnak a karosszérián akkor szó szerint belemaródnak a fényezésbe és eltávolításuk után foltot hagynak. Viszont a kerámia (és egyéb védelmeknél is) bevonat esetén ezek a szennyeződések előbb a bevonatot érik és azzal kell “megküzdeniük”, hogy árthassanak a csodás fényű autódnak.

A kerámia bevonattól olyan fényes lesz az autó, mintha minden egyes reggel fényesre lett volna polírozva. Ez a fény ad az autónak egy exkluzív hatást, amitől bárkinek leeshet az álla a környezetedben. Ezt a mély és rendkívüli fényt elérni csak szakember tudja. Önmagában a kerámia bevonat kevés. Hosszú, összetett munkát igényel. Megj.: a bevonat az összhatás 5-10%-át adja „csak”

Könnyített tisztítás, hiszen fokozott vízlepergető hatással ruházza fel a járművet Sima felületet képez, miközben fokozza a fényt Segít megóvni a felületet a környezeti hatásoktól, ellenállóbbá teszi a savas, lúgos behatásokkal szemben

Extra UV védelmet biztosít a fényezésnek, ezáltal védi az autó festését

Grafénvédelem.hu által használt Kerámia Mátrix bevonat tulajdonságai

Sima, fényes felület

A szabadalmaztatott kerámiabevonat lenyűgözően gazdag tapadásmentes felületet hoz létre, amely legalább 3 évig tart. (természetesen gondos ápolás mellett) Minden eddigi kerámiáknál egyszerűbbé teszi a mosást és a karbantartást!

A kerámia bevonatok következő szintje

Az általunk használt Kerámia Mátrix bevonat a kerámia technológia legújabb fejlesztése. A kerámiát (Sio2) az évek során tanulmányozták és finomították, így ez az egyik legmegbízhatóbb védelmi forma a piacon. A Ceramic Matrix a teljesítmény és az ár-érték hihetetlen egyensúlyát kínálja..

3 év védelem

A Ceramic Matrix a legjobb minőségű Si02 anyagokból és adalékanyagokból áll, amelyek hihetetlenül ellenálló és taszító bevonatot kölcsönöz minden applikált felületnek. Ezek a szabadalmaztatott összetevők lenyűgözően gazdag, tapadásmentes felületet hoznak létre.

Harmadik fél által tesztelt és akkreditált

A piacon a legjobb kerámia bevonatnak tervezett Ceramic Matrix a világ legszigorúbb tesztjeit is kiválóan teljesített. Függetlenül tesztelte és tanúsította a világszerte elismert SGS Swiss Laboratories vegyi ellenállás, hidrofób érintkezési szögek és 9H keménység (ASTM D3363 filmkeménység) tekintetében. A Boeing™ jóváhagyta, hogy megfelelt a korróziós, ridegedési és festéklágyulás-ellenállási teszteken, ami igazolja a repülőgépiparban való felhasználást.

Válaszd Kerámia Mátrix bevonat szolgáltatásunk és konzerváld autód ragyogását!

A szolgáltatás az alábbiakat tartalmazza:

Kerámia Mátrix szolgáltatás árai